Image Image Image Image Image Image Image Image Image

pivo's

10 apr

By

No Comments

Pivos Scout aan Huis

10 april 2017 | By | No Comments

Wij zijn een ondernemende Weerter groep Pivos die naast plezier ook van aanpakken weten. Naast onze opleidingen zijn wij fanatiek lid van Scouting Keent Moesel, waar wij elke donderdag te vinden zijn. Gedurende onze bijeenkomsten zijn wij bezig met echte scouting programma’s zoals klussen, koken en vuur stoken. Veel van ons zijn ook leiding bij jongere scouting groepen om zo de kennis en plezier van scouting ook te delen met de kinderen.

Dit doen wij altijd met veel toewijding en een hoop lol natuurlijk. Naast al het harde werken vinden wij plezier als groep erg belangrijk. Dit kan samen een film kijken zijn maar ook iets simpels zijn als kampvuur maken. De ervaring die wij gedurende jaren op scouting hebben opgedaan brengen wij graag in de praktijk. In een seizoen zijn wij continu bezig met allerlei projecten zoals het opknappen van meubels en organiseren van activiteiten voor andere groepen. Kijk vooral eens op de Facebook pagina van Scout aan Huis voor updates over dingen die wij zoal doen.

Wat is Scout aan Huis?

Wij zijn Scout aan Huis gestart als een soort moderne vorm van Heitje voor Karweitje. Om onze site kunt u aangeven dat u ergens hulp mee nodig hebt, waarnaar wij een afspraak maken om u te komen helpen. Het idee is gestart omdat we al regelmatige vragen kregen en we graag nog meer mensen willen bereiken met onze hulp.

Wie en wat steun ik met mijn klussen?

Het geld dat wij ophalen met de klussen die u aanbied gaat in zijn geheel naar de pivos van Scouting Keent Moesel . Hieronder kunt u lezen waar dit specifiek naar toe gaat:

  • Kampen
  • Programma’s
  • Scouting

Kampen

Jaarlijks gaan wij als pivos samen een week op kamp naar het buitenland. Gedurende deze week doen wij veel leuke activiteiten, ontmoeten veel nieuwe mensen en hebben vooral heel veel plezier. Activiteiten die wij zoal doen zijn survival activiteiten, primitief koken en Hike tochten lopen. Elk jaar kunnen wij met veel plezier terug kijken op een geslaagd kamp.

Programma’s

Elke donderdag draaien wij fanatiek programma’s op Scouting Keent Moesel. Een van onze grootste passies die wij uitvoeren op deze avonden is klussen aan alles wat los en vast zit.

Scouting

Wij zijn fanatiek klusser en helpen graag andere groepen met programma’s. Voor de scouting als geheel maken wij geregeld pizza ovens, stormbanen en leuke programma’s. Wij hopen hier ook nog lang mee door te kunnen gaan.

Submit a Comment